Recept

Zalm Pakketjes met Asperges

Zalm Pakketjes met Asperges
Zalm Pakketjes met Asperges

Zalm en asperges passen onwijs goed bij elkaar. Niets voor niets zie je dan ook veel recepten met deze combinatie. Vaak met gerookte zalm maar ook regelmatig met een moot zalm. Ook wij zijn gek op de combinatie van deze twee en dus maakten wij er heerlijke pakketjes mee. Deze zalm pakketjes met asperges zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens erg gezond en makkelijk. Heerlijk op smaak gebracht met simpel wat peper, zout en kruidenboter. Verder hoef je alleen maar te wachten tot de vis in de oven gaart.

Bereiding van de Zalm Pakketjes met Asperges

Zet de oven alvast aan op 180 graden.

Schil de asperges en kook deze 10 minuten lang met een beetje zout.

Pak twee grote stukken aluminiumfolie. Plaats vier asperges op één stukje folie en plaats hier het stukje zalm op. Smeer dan de volle theelepel kruidenboter uit op het stukje zalm. Kruid het pakketje nog met een beetje zwarte peper.

Vouw de pakketjes dicht en leg deze op een rooster. Plaats het rooster in de oven en bak de zalm pakketjes met asperges in 25 minuten gaar.

Heerlijk om te eten met wat stokbrood of wat gebakken aardappeltjes.

Deze pakketjes zijn ook super leuk om op de BBQ te leggen!

Liever een anders zalmpakketje klik dan hier. Heb je liever een ander asperge gerecht, klik dan hier. Wij hebben het allemaal 🙂

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelVis GerechtenBarbecue

Reacties (22)

Laat gerust een reactie achter