Recept

Zelfgemaakte Kaasfondue met Truffel en Paddenstoelen

Wat is dit toch een geweldige combinatie. Zelfgemaakte kaasfondue met truffel en paddenstoelen. Het smaakt fantastisch en voor iedere kaasliefhebber is het een ware traktatie. Onwijs leuk om tijdens de feestdagen te eten of een ander gezellig avondje met familie en vrienden.

Bereiding van de Kaasfondue met Truffel en Paddenstoelen

Snijd de paddenstoelen in kleine stukken en bak deze in een koekenpan aan. Zet vervolgens de pan apart.

Pak een steelpannetje en wrijf deze in met een geplet teentje knoflook.

Giet de witte wijn in de pan en breng deze aan de kook. Pers een halve citroen uit en voeg deze toe aan de wijn. Wanneer de wijn kookt verlagen we het vuur. Voeg dan beetje bij beetje beide kazen toe en laat het al roerend smelten. Blijf roeren tot het een samenhangend geheel wordt.

Meng dan de kirsch met de maizena. Hierdoor ontstaat er een bind papje. Deze voeg je toe aan de kaasfondue. Daarna roer je een volle eetlepel truffel tapenade door de kaasfondue. Voeg eventueel iets meer toe naar smaak. Kruid dan ook de fondue met peper en een beetje nootmuskaat.

Schenk de kaasfondue in de fonduepan en dan is het dippen maar!

Heerlijk met wat stokbrood en groente zoals champignons, asperges en broccoli.

Geniet van deze overheerlijke kaasfondue.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVegetarische GerechtenFeestdagenKerst
Deel:

Laat gerust een reactie achter