Recept

Zelfgemaakte kruidenroomkaas

zelfgemaakte kruidenroomkaas

Ook zo gek op die heerlijke kruidenroomkaas van de La Place? Wij zijn er gek op! Ik (Shanna) ga maar al te graag daar een broodje halen. Helaas zit de La Place niet om de hoek en dus besloot ik om zelf een heerlijke kruidenroomkaas te maken, iets wat ontzettend makkelijk blijkt te zijn. Deze zelfgemaakte kruidenroomkaas zit, zoals de naam al zegt, vol kruiden. De bieslook is lekker fris en de zwarte peper zorgt voor wat extra pit. Heerlijk voor op een broodje met wat sla en komkommer of om te serveren als dip tijdens een borrel met wat toastjes. Dat wordt genieten!

Bereiding van de zelfgemaakte kruidenroomkaas

Schep de roomkaas in een kommetje en voeg hier de creme fraiche aan toe. Meng alles goed door elkaar.

Snijd de bieslook en peterselie fijn en voeg deze toe aan de roomkaas. Voeg ook de gemalen zwarte peper toe en een klein snufje zout. Roer alles goed door elkaar en proef of de roomkaas voldoende op smaak is. Voeg anders nog wat bieslook of zwarte peper toe.

Bak wat broodjes af om de kruidenroomkaas op te smeren of serveer de roomkaas met wat toastjes. Het is heerlijk om wat plakjes komkommer op de broodjes roomkaas te leggen.

Enjoy!

zelfgemaakte kruidenroomkaas
zelfgemaakte kruidenroomkaas

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Dips, Sauzen en Smeersels