Recept

Zoete Aardappel Torentjes

Zo vlak voor kerst willen wij jullie nog een heel feestelijk maar makkelijk recept mee geven. Een heerlijk bijgerecht gemaakt van zoete aardappel. Deze zoete aardappel torentjes hebben wij lekker gekruid met een kruidenmix van Verstegen. Hierdoor past het perfect bij een stukje vlees of vis.

Bereiding Zoete Aardappel Torentjes

Zet de oven alvast aan op 200 graden.

Schil de zoete aardappels en snijd deze in dunne plakjes met een mandoline of met een kaasschaaf. Plaats alle dunne plakjes in een kommetje en schenk hier de liquid kruidenmix van Verstegen over. Schep alles goed door elkaar, zodat de kruiden zich goed verdelen over elk plakje.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak dan vervolgens, met de plakjes, 8 gelijke stapeltjes.

Plaats de bakplaat in de oven en bak de torentjes af in 20 minuten.

Geniet van deze heerlijke torentjes!

Ze passen goed als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: FeestdagenKerstBijgerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter