Recept

Zoete Aardappelpuree

Zoete aardappelpuree

Deze zoete aardappelpuree  is heerlijk zacht en romig. Het bijgerecht breng je goed op smaak door de tijm en knoflook en is lekker bij een stukje vlees. Daarnaast is deze puree ook erg makkelijk te maken en ook nog eens gezond.

Hoe maak je Zoete Aardappelpuree?

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Was de zoete aardappels en prik met een vork gaatjes in de zoete aardappel. Plaats ze op een bakplaat en grill de zoete aardappel 45 minuten in de oven.

Laat de aardappels afkoelen om vervolgens het vel van de zoete aardappel te verwijderen. Plaats de zoete aardappel in een blender of foodprocessor en mix de zoete aardappels tot puree. Pers ondertussen een teentje knoflook uit en voeg deze samen met de roomboter, tijm en andere kruiden toe. Meng alles goed met elkaar en je kunt genieten van deze heerlijke puree.

Enjoy!

Zoete aardappelpuree
Zoete aardappelpuree

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondBijgerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter