Cuba – Trinidad Foodspots

Cuba - Trinidad Foodspots

In Trinidad hebben wij heel veel leuke tentjes gespot waar je kunt genieten van goed eten, heerlijke cocktails en de swingende salsamuziek. Lees hieronder welke hotspots wij aanraden voor jullie verblijf in Trinidad.

Sol Ananda

Sol Ananda is een van onze favoriete restaurants in Trinidad. Dit restaurant ligt aan het Plaza Mayor, ten midden van de stad. Prachtig porselein servies, grootvaders klok en zelfs een bed bevinden zich in dit restaurant. Je krijgt echt een idee alsof je een museum in stapt. Sol Ananda heeft een groot variatie aan gerechten en richt zich op de internationale keuken. Van de Oosterse keuken met samosas tot de traditionale Cubaanse keuken met ropa vieja, Ze serveren het hier allemaal. Ook hebben ze hele goede vegetarische opties.

El Dorado

In een prachtig koloniaal huis vind je het restaurant genaamd El Dorado. Het personeel is uitermate beleeft en het eten is goed. Nu lazen wij dat de kwaliteit van het eten niet altijd constant is maar dat de ‘beef strips’ en vis altijd goed bereid zijn. Wij hebben in ieder geval genoten van ons eten, echter is de pizza niet aan te raden. Wat wel heel professioneel en lekker was dat we een voorgerechtje en mandje brood kregen van het restaurant.

 Sol Ananda
Chicken Nuggets @ Sol Ananda

Casa de la Serveza

Op zoek naar een leuke plek waar je biertjes kunt drinken en kunt genieten van leuke muziek? Ga dan naar Casa de la Serveza. Hier serveren ze een paar soorten biertjes en hebben ze regelmatig bandjes die komen optreden. De sfeer is ontspannen en het personeel is vriendelijk. Het bierhuis bevind zich in een oud theatergebouw. Dat maakt deze plek ook een fotogenieke locatie.

Casa de la Musica

Wil je dan echt salsadansen ga dan ’s avond naar de trappen achter Plaza Mayor. Hier kun je genieten van heerlijk salsa muziek, lekkere drankjes en Wifi. De voetjes kunnen nu echt van de vloer. Elke avond speelt hier een lokale band en is er plaats om te salsa dansen, dat wordt dan ook zeker gedaan. De voetjes gaan van de vloer en mocht je dicht bij de dansvloer komen, dan zul je geheid ten dans gevraagd worden. Erg leuk om heen te gaan als is het maar om toe te kijken onder het genot van een drankje.

Casa de la serveza
Casa de la Musica

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: CubaTrinidad

Reacties (4)

Laat gerust een reactie achter